Generation X(tremt jävla korkad)

4 kommentarer

Jag läste i tidningen härom dagen om en ung kille som förtidspensionerats på grund av att han "inte tål stress". Fantastiskt! Världens första stressallergiker. Nu har han dessutom mage att klaga på det faktum att han har blivit pensionerad, vilken kille! Ärligt talat, skjut honom, han har förverkat sin plats i evolutionen för länge sedan. Hans stressallergiska DNA borde ha dött ut redan under den första mammutjakten.

En annan högoddsare var ju att Jon Spendrup tog kokain. Wow, en överklasskille med drogproblem, så originellt. Rubrikerna som löd "Spendruparvingens mystiska död" fick nog varenda tänkande organsim på planeten att tänka: "Aha, droger ja". Ungefär lika förvånande som att det där mordet på smekmånaden i Sydafrika beställdes av maken. 90 % av alla mord sker av någon i offrets direkta närhet, men just i detta fall skulle det alltså vara en slumphandling av någon obetydlig taxichaffis? Tror inte det. Avdelningen "självklarheter" växer sig allt större.

Vidare så rullar ju den eviga cirkusen Assange outröttligt på. Nu har hans advokat tydligen rutit i på skarpen åt överåklagare Marianne Ny. Så förvånande. Ännu ett medialt utspel som genererar pengar åt Wikileaks och ytterligare försvårar utredningen. Dessutom har Assange helt rätt i en sak, ett rättsväsende är faktiskt inte att lita på när dess representanter även är politiskt engagerade. Det rimmar faktiskt mycket illa. Kommer han att utlämnas till USA om han inte döms i Sverige då? Självklart. Vad man än vill tro och hur mycket diverse jurister ljuger för oss om den saken så gäller amerikansk lag över svensk. I alla avseenden faktiskt. Visst är det väl märkvärdigt?

En huligan frias från brott dessutom, trots att övervakningsbilderna visar hur han slår ner en annan kille. Vad behövs för en fällande dom? Att man slår ner folk med åklagaren som tillhygge? Vill också allra ödmjukast ifrågasätta meningen med att ha en Tingsrätt över huvud taget. Har de någonsin rätt? Deras domar tycks alltid ändras av högre instanser. Tänk om man hade vetat det när man som sextonåring blev dömd för skadegörelse bara för att man stod bredvid när en polare hivade en sten genom en glasruta.

Det är ett förbannat gnäll på eleverna i en skola som ska "skriva om sex med inlevelse" också. Vad är problemet? Skriv bara! Förmodligen är problemet att de inte är skrivkunniga. Obildade jävla gnällspikar, de kan säkert inte ens skilja på "de" och "dem". Är det så farligt att skriva om sex? Är det något man behöver i tonåren så är det att sätta sina tankar på pränt och därmed basta. Dessutom tänker man inte på annat än sex så uppgiften som har tilldelats dem förefaller mig alldeles briljant. Som min mellanstadiemagister hade sagt: "Håll käft och skriv!".

Det är sannerligen Generation Xtremt jävla korkad som har tagit över världen. Inte undra på att religiös fanatism och obildning sprider sig som löpeldar. Enda trösten är väl att Olivia Wilde från House numera är singel. Då finns det ju lite hopp i alla fall i en annars synnerligen hopplös tidsepok. 

 
1 Anonym:

skriven

Föda för ditt intellekt? Pyttsan...

En sarkastisk gnällspik? Ja.

Kom igen, det händer ju massor av intressanta saker just nu tex vad händer i mellanöstern om de framtida makthavarna i Egypten säger "fuck you" till Usa och Israel?

- vi är inte polare längre och tänker häva alla sanktioner mot Palestina.

Det kan bli intressant att läsa om.

2 Anonym:

skriven

Gnällgubbe!

3 Mathias:

skriven

..och stolt över det! Hellre ifrågasätta och bli kritiserad än att inte kritisera och ifrågasättas.

4 Astrid Wegstedt:

skriven

Vad spännande dina poster verkar vara. kommer verkligen att läsa dina inlägg igen! :p Ha en bra vardag :)